De alleskunner bij sales én consultancy

Stagiair en duizendpoot Mitchell Boekhoudt werkt sinds een half jaar zowel voor het sales team van NIXZ als voor het consultancy team van Eonics. Veelal is Mitchell aan de telefoon en maakt hij een praatje met NIXZ klanten of geïnteresseerde IT-professionals. Spontaan vertelt hij dan over de NIXZ producten of de consultancy werkvormen. Mitchell: “Het leukste aan mijn werk is het contact met mensen en de relatie met de technologie.”

Familieman

De 26-jarige Mitchell komt van Aruba, waar hij ook zijn vrouw heeft ontmoet. Inmiddels zijn ze vijf jaar getrouwd en verwachten ze hun tweede zoon. Mitchell is echt een familieman, hij brengt zijn vrije tijd graag door met zijn gezin. Hun favoriete uitjes zijn naar de kinderboerderij, het strand of het park. Ook is Mitchell actief in zijn kerk waar hij het geluid van de muziek verzorgt. Mitchell: “Mijn passie is mensen helpen en echt luisteren naar wat anderen te vertellen hebben. Deze eigenschappen komen natuurlijk goed van pas in mijn werk.”

International Business

Toen Mitchell 18 jaar oud was, verhuisde hij voor zijn studie naar Nederland. Inmiddels zit Mitchell in zijn vierde jaar International Business aan de Haagse Hogeschool. De studie ligt hem goed en later wil Mitchell misschien zelf ook ondernemer worden. De stage bij Eonics/NIXZ kwam op zijn pad toen hij afgelopen kerstvakantie op Aruba was. Daar kwam hij Mark Bueno tegen, een vriend van zijn familie, die hem vertelde over ons bedrijf. “Mark vertelde vol enthousiasme over hoe hij robots bouwde en dat Eonics stagiairs zocht. Het is ook lekker dichtbij waar ik woon in Den Haag en dus ben ik meteen gaan solliciteren.”

Enthousiasme overbrengen

Gedurende zijn stage heeft Mitchell deels voor NIXZ en deels voor consultancy gewerkt. Voor NIXZ zit hij in het sales team bij Harsh en Justin. Mitchell belt klanten, verzorgt demo’s en welkomstgesprekken. Daarnaast hebben de robots en technische aspecten van de NIXZ producten altijd zijn interesse. Hij helpt klanten graag op weg of doet dit samen met het helpdesk team. Het andere deel van zijn werkweek ligt zijn focus bij Eonics Consultancy. Daar werkt Mitchell samen met Marc aan het uitbreiden van het consultancy team. Voor beide bedrijven is het leukste aspect het gevoel dat je beet hebt. Mitchell: “Bij consultancy duurt het soms even voor een consultant een opdracht heeft gevonden. Wanneer de match er dan is, maak ik de consultant daar erg gelukkig mee. Ik wil daarom graag deze mensen blijven helpen en ga vanaf deze zomer volledig voor Eonics Consultancy werken.

Op zoek naar een uitdagende stageplek?

Zowel voor Eonics als NIXZ zijn we nog op zoek naar jong talent. Interesse? Bekijk onze vacatures en laat je gegevens achter via het onderstaande formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.