Jaarlijkse consultancy barbecue weer een groot succes

Alweer voor de tweede maal dit jaar konden onze consultants en hun familie, samen met het thuisfront van de Bink, genieten van een gezellig samenzijn. Op vrijdagavond 23 september liep de gereserveerde zaal in Hoeve Kromwijk in Zoetermeer vanaf 17.00 uur langzaam vol. Tijd genoeg om bij te praten en kennis te maken met de vele nieuwe gezichten onder de consultants.

Voor we konden genieten van het heerlijke buffet, werd iedereen nog eens officieel welkom geheten door Jan Peter en Iris. Ze vertelden dat ze blij waren om met deze tak van de Eonics familie weer bij elkaar te zijn. Er was applaus voor team Mitchell en Harsh die na het vertrek van Marc Trebels geen paniek vertoonden, maar ervoor zorgden dat er zelfs in de zomervakantie enkele consultants bij kwamen. Het magische getal van 40 is inmiddels bereikt. Dus hoewel het eerste half jaar van 2022 stroef begon, lijkt het tij gekeerd en zit de groei er weer goed in.

Toen was het hoog tijd voor de innerlijke mens en kon, ongeacht je wens zoals vegetarisch, glutenvrij of halal, iedereen een bordje vullen. Wisselend van tafel naar tafel spraken veel mensen met elkaar. Zij die later in het jaar nog bij ons gaan beginnen als consultants konden vast de sfeer proeven en met toekomstige collega’s kennismaken. Tegen 21.00 uur gingen de mensen naar huis maar zeker niet met lege handen want alweer was er een mooie Eonics sweater om de komende wintermaanden lekker warm in te blijven. Als corona zich koest houdt, zullen we elkaar hopelijk weer zien met de kerstborrel.

26 september 2022