Vast salaris

Deze vorm kennen de meeste wel, maar ook dan zijn er verschillende manieren om je inkomsten te maximaliseren.

Onze freelancers werken onder andere bij deze opdrachtgevers:

Freelancen

ZZP'en is financieel aantrekkelijk maar heeft ook nadelen. We gaan samen kijken of dit bij jou zou passen.

Tussenvormen

Verschillende aanbieders bieden contracten waarmee je kan meedelen in je uurtarief, ook wel midlance genoemd. In onze workshop zetten we alles op een rij.

hack je salaris! - optimaal verdienen als software developer

Wil jij als developer alles weten over hoe je optimaal kunt verdienen? Wil je heldere uitleg over kiezen voor een vaste baan, freelancen, of tussenvormen waarbij je meedeelt in je uurtarief? Volg dan direct onze online mini-cursus: Hack je Salaris!

Inschrijven

De inhoud

Deze mini cursus bestaat uit drie delen:

1. Hoe werk de markt

We geven je een "insider look" in de IT inhuurmarkt. Tussenpartijen, brokers, preferred suppliers, uurtarieven alles komt aan bod.

2. Werkvormen vergeleken

Hier gaan we in op de verschillende manieren hoe je kan werken: meedelen in je uurtarief, freelancen, een vast salaris. Wat zijn de verschillen, de voordelen en de nadelen.

3. Solliciteren en onderhandelen

Tot slot geven we concrete tips over het sollicitatie- en onderhandelingsproces en ben je helemaal klaar om jouw salaris te hacken!

Vaste baan, ZZP'er en uiteindelijk eigenaar van twee IT bedrijven: Jan Peter kent de IT markt als geen ander. Met zijn bedrijf Eonics helpt hij inmiddels al meer dan 7 jaar developers hun weg te vinden in de IT-markt. 

Doe mee!

Als je wil weten hoe je optimaal kunt verdienen als IT'er en alles wilt horen over wat de verschillende mogelijkheden zijn, is deze cursus perfect voor jou. Je weet straks alles over freelancen, meedelen in je uurtarief en de beste constructies voor een vast contract. Je heb ook de mogelijk om direct in contact te komen met mensen die hier persoonlijk ervaring mee hebben en kunt al je vragen stellen in de online leeromgeving.

Schrijf je direct in!

Via de onderstaande knop kun je je direct aanmelden in de online leeromgeving om de cursus te volgen. De cursus is gratis en biedt zelfs de mogelijkheid om in contact te komen met de trainers of andere ervaringsdeskundigen.

Aanmelden

Jan Peter Jansen, co-founder Eonics & NIXZ RPA Solutions

Trainers

Wat je allemaal te weten komt

Wat komt er allemaal kijken bij freelancen

Vergelijken van verschillende vormen van meedelen in je uurtarief

We gaan je informeren over

Hoeveel ben je waard als developer, wie krijgt wat en waarom

Bepalen van en onderhandelen over jouw uurtarief of salaris

Als freelancer je opdrachten zoeken, vinden en houden

Verschillen tussen freelancen en meedelen in je uurtarief

Wat gaan we vergelijken

Mitchell is iedere dag bezig met het zoeken naar de juiste plek voor ontwikkelaars. Hij kent de markt door-en-door en weet als geen ander uit te leggen wat er allemaal bij komt kijken als je als consultant aan de slag gaat.

Mitchell Boekhoudt, sales & recruitment manager

Marcus heeft met zijn combinatie van sterke technische IT achtergrond met goede communicatieve en sociale skills veel inkijk in de mogelijkheden voor jou als ontwikkelaar.

Marcus Wagenaar - Carrière Coach