Bedrijfsuitje Vogelpark Avifauna: Meer dan een dag tussen de vogels

9 september 2023 – een dag om niet te vergeten! Het bedrijfsuitje naar Vogelpark Avifauna was een ongeëvenaard succes waar collega’s en hun gezinnen genoten van een fantastische dag vol veren en verrassingen.

Afgelopen zaterdag hebben wij als team een dag vol verrassingen en gezelligheid beleefd in Vogelpark Avifauna. Met een hoge opkomst was het fijn om te zien dat niet alleen de medewerkers, maar ook hun partners en kinderen enthousiast deelnamen aan dit uitje.

De dag begon met een gezamenlijke lunch waarbij de sfeer al snel ongedwongen en vrolijk was. Terwijl de kinderen zich verbaasden over de kleurrijke vogels die voorbij fladderden, werd er onder de volwassenen volop bijgepraat. Afstand tussen collega’s leek te vervagen terwijl oude verhalen werden opgehaald en nieuwe herinneringen werden gemaakt.

Zowel voor als na de lunch hadden de deelnemers de vrijheid om het vogelpark te verkennen. Velen namen deze kans met beide handen aan en doken het park in om de exotische vogels en prachtige landschappen te bewonderen.

Kijken naar de vogelshow in avifauna

De vogelshow was ook vanuit de lunch-locatie live te volgen

En laten we het buffet niet vergeten! Met live kookdemonstraties en een uitgebreide keuze aan culinaire lekkernijen, was er voor elk wat wils. Van kleine hapjes tot uitgebreide gerechten – zowel volwassenen als kinderen kwamen aan hun trekken.

Terwijl we deze geslaagde dag achter ons laten, kijken we al reikhalzend uit naar het volgende bedrijfsevenement. Halverwege oktober staat de kantoorwarming op de planning, waarbij we ons gerenoveerde hoofdkantoor feestelijk zullen heropenen. Het belooft weer een speciale gelegenheid te worden waarbij saamhorigheid en teamspirit centraal zullen staan.

Op naar nog vele mooie momenten samen.