Wie zijn onze opdrachtgevers?

opdrachtgevers

Eonics heeft drie verschillende vormen waarin we onze kennis en specialisten inzetten voor onze opdrachtgevers: consultancy, development en producten. In dit artikel geven we voor alledrie een korte uitleg van het gebruikelijke proces waarna we enkele voorbeelden geven uit onze bestaande portfolio van opdrachtgevers.

Consultancy

Eonics Consultancy is waar het allemaal mee begon. Bij deze werkwijze huren grote opdrachtgevers individuele Eonics ontwikkelaars in. Deze ontwikkelaars zijn doorgaans zeer ervaren en worden onder andere door de opdrachtgever ingezet voor een technische leiderschapsrol binnen een Agile/SCRUM-team. Een aantal voorbeelden van onze opdrachtgevers van per sector zijn:

Financiële sector

 • Rabobank
 • ABN AMRO Bank
 • Bank Mendes Gans
 • Nationale Nederlanden
 • ING

Overheid en (semi-)publieke sector

 • Ministerie van Veiligheid en Justitie
 • Ministerie van Binnenlandse Zaken
 • Stichting ICTU
 • Kamer van Koophandel
 • Belastingdienst
 • De Nederlandsche Bank
 • Nederlandsche Spoorwegen
 • ProRail

In het algemeen duren deze inzetten lang, van een half jaar tot soms zelfs meerdere jaren. Wanneer de consultant aangeeft toe te zijn aan een nieuwe uitdaging, begeleidt Eonics Consultancy hem of haar richting een nieuwe opdracht.

Eonics is trots op de bijdrage die onze consultants leveren aan ons nationale trein-netwerk.

Development

Wanneer een opdrachtgever aangeeft meer dan een individuele specialist in te willen huren, komt ze in contact met Eonics Development. Deze tak van Eonics kijkt met de opdrachtgever naar de bestaande situatie. Samen creëren zij een op maat gemaakte strategie waarbij de opdrachtgever beter grip krijgt op zijn software-ontwikkeling. In het artikel over onze werkwijze kun je meer lezen over de aanpak van Eonics Development. Voor een duidelijk inzicht van hoe dit  in de praktijk werkt geven we hier een aantal voorbeelden van bestaande opdrachtgevers van Eonics Development.

UTURN

Lees alles over de samenwerking tussen Eonics Development en UTURN in dit uitgebreide interview.

P-Services

In dit uitgebreide interview lees je alles over de samenwerking tussen Eonics Development en P-Services.

Declaree

Declaree is een snelgroeiende startup met een geavanceerde SaaS-oplossing voor declaratie-processen. Vanwege de snelle groei is het voor de organisatie lastig om structureel voldoende aandacht te besteden aan het moderniseren en uitbreiden van de ontwikkelstraat. Samen met Eonics Development is een strategie uitgestippeld om met behulp van diverse Eonics DevOps experts deze technische inhaalslag uit te voeren. Zo werd de interne organisatie niet alleen ontlast maar tevens klaargestoomd voor de toekomst. Ook hier is flexibiliteit het sleutelwoord. Door gebruik te maken van de flexibele diensten van Eonics Development is Declaree in staat om zonder extra vast personeel de noodzakelijke stappen te maken voor het waarborgen van toekomstige groei.

Producten

Bij Eonics doen we continue onderzoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van detachering en software-development om zo onze dienstverlening te verbeteren. Zo bouwen wij onder andere het meest complete interim ICT vacatureplatform van Nederland: observ.nu. Lees ook dit interview met product manager Els Wagenaar hierover.

Daarnaast maken steeds meer opdrachtgevers gebruik van ons proces-automatiseringsplatform genaamd nixz.io. Met deze software robot kunnen repetitieve taken automatisch worden uitgevoerd, waardoor organisaties en teams effectiever kunnen functioneren. Lees hier meer over hoe NIXZ organisaties helpt.

Tot slot

Wilt u ook in contact komen met onze specialisten om te kijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Of ben je zelf een ontwikkelaar en wil je ook je kennis inzetten voor onze opdrachtgevers? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.