Eerste stages Eonics Academy met succes voltooid

academy

Allebei studeren ze Informatica (applicatie- en mediaontwikkeling) op het ROC Mondriaan in Den Haag: Luna Willems en Akash Datadin, twee enthousiaste 18-jarigen die tijdens hun tweede schooljaar bij Eonics 90 dagen fulltime stage met succes hebben afgerond.

Voor Akash was Eonics niet onbekend want via zijn moeder had hij in 2017 al een zomerbaantje op De Bink. Gelukkig voor hem werd de Eonics Academy geaccrediteerd om als stageplek te functioneren. Samen met studiegenote Luna bezocht hij het Eonics Oktoberfest en allebei genoten ze niet alleen van het lekkere eten maar zeker ook van de onderlinge sfeer.

Akash: ’Het voelt hier alsof je familie van elkaar bent en ook mijn werk is interessant. Ik hou van front-end developen. Het is gaaf om een website te maken: van niks naar iets moois toewerken.’

Luna vertelt dat het haar meteen opviel hoe zij en Akash als gelijkwaardig behandeld werden. ‘Bij de Observe applicatie heb ik een design bedacht. Net als Akash ga ik de kant van front-end developer op en het programmeren heeft ook mijn interesse.

Akash: "Het voelt hier alsof je familie van elkaar bent en ook mijn werk is interessant. Ik hou van front-end developen. Het is gaaf om een website te maken: van niks naar iets moois toewerken."

Beide stagiaires werken soms samen met Eonics medewerker Marine Landraudrie (software engineer). Bij de H&S Groep (bedrijf dat zich specialiseert in logistieke diensten) hebben ze met elkaar de carrier-portal een nieuw jasje gegeven, oftewel de website moderner gemaakt.

In september begon hun tweede stageperiode bij Eonics en die duurt tot maart 2019. Kort daarna hopen Luna en Akash hun diploma te halen en zijn beide van plan om zich in te schrijven op het HBO van Haagse Hogeschool. Wie weet volgt ook daar weer een stageperiode bij het hun geliefde Eonics want dat ze het allebei erg naar hun zin hebben is van hun gezichten af te lezen.

Tot slot nog een vrolijke foto van de afsluitende lunch die werd georganiseerd om deze eerste mijlpaal van Akash en Luna feestelijk af te sluiten en uiteraard nogmaals gefeliciteerd!

Ook stage lopen op de Eonics Academy?

We zijn voor de komende periode nog op zoek naar nieuwe stagiaires. Bekijk alle openstaande stages op deze speciale pagina en neem contact op met je interesse hebt. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Chantal van der Kleij.