Eonics werkt voor kleine en grote opdrachtgevers, vaak op locatie, maar ook vanuit ons hoofdkantoor. We gebruiken de laatste technologie├źn en maken hoge kwaliteit software, met een Agile proces.

Als consultant werk je meestal op locatie. Je bent onderdeel van het team van de opdrachtgever.

Daarnaast werken we ook voor onze opdrachtgevers vanuit het Eonics hoofdkantoor. Hierbij stellen we zelf het team, de architectuur en de omgeving samen.

Hoge kwaliteit software bouwen is niet eenvoudig. Het belangrijkste ingredi├źnt hiervoor zijn natuurlijk onze mensen. Wij geloven in een Agile proces, continue controle met behulp van CI/CD en waar mogelijk de inzet van de cloud.

nixz helpt bij repetieve taken

Procesautomatisering (RPA)

Automatisering van traditionele bedrijfsprocessen wordt steeds belangrijker. NIXZ is een modern RPA platform gebouwd door Eonics. Hiermee automatiseren we voor talloze partners hun kritische bedrijfsprocessen.

Ga naar de NIXZ website

Persoonlijk

Bij Eonics staan mensen centraal. Daarom kiezen ervaren ontwikkelaars om bij ons aan jouw project te werken.

Ook bij onze opdrachtgevers staat de persoonlijke relatie centraal. We denken mee en zoeken samen met jou een samenwerking die ons allebei past.

Lees meer over onze visie

Maak een afspraak

Spreekt onze aanpak je aan? Laat je gegevens achter in het onderstaande formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact op voor een kennismakingsgesprek.


Onze opdrachtgevers