hi header

Bij Eonics zijn we nooit uit ontwikkeld.

Eonics Academy is daarom dé plek voor zelfontwikkeling en kennisdeling.

Sfeerbeeld man en vrouw achter whiteboard

Bij Eonics staat niemand stil. Blijf je ontwikkelen op technisch en persoonlijk vlak. Wij bieden jou een online leeromgeving, in-house coaching, podcasts, Open Hack Nights en nog veel meer!

Open Hack Night 19 - Static Site Generation met Hugo sfeerbeeld

Open Hack Nights

Inmiddels is het een fenomeen; de enige echte Eonics Open Hack Nights! Al jarenlang weten developers van binnen en buiten Eonics deze leuke en leerzame avonden te vinden.

Kijk op de Open Hack Night pagina voor alle informatie.

Sfeerbeeld man achter laptop

Opleiding & certificeringen

Sta je aan het begin staat van je carrière of ben je een echte rot in het developer vak? Kennis vergroten en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen is voor iedereen belangrijk.

Lees hier  hoe wij onze developers begeleiden.

Illustratie kroon groen

Tech Events

Gezelligheid en techniek gaan prima samen! We bezoeken  daarom graag met elkaar Tech events zoals JFall. Voor meer informatie kijk op de event-pagina.

Mannen praten in podcast sfeerbeeld

Sprekers ambities?

Er zijn bij Eonics eindeloos veel mogelijkheden om je te ontwikkelen als technische communicator: aanschuiven als gast in de Eonics podcast, artikelen schrijven voor ons blog en spreken op evenementen.

Jouw carrière als keynote spreker begint hier!

Join de Eonics Academy!

Heb je vragen over het Eonics Academy programma, aanschuiven bij de podcast, of wil je naar Open Hack Night komen? Let us know!