De Eonics Academy is de plek voor zelfontwikkeling en kennisdeling.

Bij Eonics staat niemand stil. We blijven ons ontwikkelen zowel technisch als op persoonlijk vlak. We hebben bijvoorbeeld een eigen online leeromgeving, in-house coaching en kennisdelingsbijeenkomsten.

Open Hack Night 19 - Static Site Generation met Hugo

Hacknights

Inmiddels is het een fenomeen; de enige echte Eonics Open Hack nights! Al jarenlang weten developers van binnen en buiten Eonics deze leuke en leerzame avonden te vinden.

Kijk op onze speciale Hack Night pagina voor meer informatie. Sommige oude Hack Nights zijn ook terug te kijken op YouTube

Certificering

Of je nu aan het begin staat van je carrière of al een echte rot in het developer vak bent, je kennis vergroten en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen is voor iedereen belangrijk. Lees hier meer over hoe wij jou helpen om jouw kennis op peil te houden.

Tech Events

We vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste kennis. We bezoeken daarom graag met elkaar Tech events zoals JFall. Voor meer informatie kijk op de event-pagina.

Online cursussen

Wij bieden een unieke programma’s speciaal ontworpen om jouw persoonlijke groei en ontwikkeling te stimuleren. Hierbij wordt een online leeromgeving gecombineerd met mentor gesprekken met een ervaren collega of persoonlijke coaching.

Meer weten?

Heb je vragen over het Eonics Academy programma of wil je graag eens komen kijken op een Open Hack Night? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.