De Eonics Academy is de plek voor zelfontwikkeling, kennisdeling en stages.

Certificeringen

Of je nu aan het begin staat van je carrière of al een echte rot in het developer vak bent, je kennis vergroten en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen is voor iedereen belangrijk. In onze academy organiseren we het halen van nieuwe certificeringen in groepen. Lees er hier over door.

Open Hack Night 19 - Static Site Generation met Hugo

Hacknights

Inmiddels is het een fenomeen; de enige echte Eonics Open Hack nights. Al jarenlang weten developers van binnen en buiten Eonics deze leuke en leerzame avonden te vinden.

Lees in onze INBOX alle verslagen van alle voorgaande Hacknights en meld je aan voor de volgende!

Tech Events

We vinden het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste kennis en daarom bezoeken we graag met elkaar Tech events zoals JFall.

Young Professionals Programma

Alle junior medewerkers en stagiairs bij Eonics en NIXZ nemen deel aan een uniek programma speciaal ontworpen om de persoonlijke groei en ontwikkeling te stimuleren. Elke maand een thema, lunchen met je mentorgroepje, super leerzame workshops, allemaal onderdelen van ons Young Professionals Programma.

Stage lopen bij Eonics en NIXZ

Zoek je een stage waar je echt iets kan leren, aan mooie dingen werkt en ook fouten mag maken? Bekijk hier het aanbod van stageplekken bij de Eonics Academy en meld je aan. De begeleiding vanuit de Eonics Academy is persoonlijk en uitgebreid en biedt vele extra’s zoals deelname aan het Young Professional Programma.

Lees in onze INBOX de succesverhalen van stagiairs die je voorgingen.

Meer weten?

Heb je vragen over het Eonics Academy programma of wil je graag eens komen kijken op een Open Hack Night? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.