De Eonics Academy is de plek voor zelfontwikkeling, kennisdeling en stages.

Certificering

Of je nu aan het begin staat van je carrière of al een echte rot in het developer vak bent, je kennis vergroten en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen is voor iedereen belangrijk. In onze Academy organiseren we het halen van nieuwe certificeringen in zowel voor groepstrajecten als op maat voor het individu.

Open Hack Night 19 - Static Site Generation met Hugo

Hacknights

Inmiddels is het een fenomeen; de enige echte Eonics Open Hack nights! Al jarenlang weten developers van binnen en buiten Eonics deze leuke en leerzame avonden te vinden.

Oude Hack Nights zijn ook terug te vinden via de Eonics Academy website en op YouTube.

Tech Events

We vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste kennis. We bezoeken daarom graag met elkaar Tech events zoals JFall.

Young Professionals Programma

Voor junior medewerkers bieden we bij Eonics een uniek programma speciaal ontworpen om jouw persoonlijke groei en ontwikkeling te stimuleren. Hierbij wordt een online leeromgeving gecombineerd met persoonlijke mentor gesprekken met een ervaren collega.

Meer weten?

Heb je vragen over het Eonics Academy programma of wil je graag eens komen kijken op een Open Hack Night? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.