Eonics Gamejam: Een Avond Vol Creativiteit en Pizza

Tijdens een enerverende avond, gevuld met de geur van verse pizza en het geluid van toetsenborden die enthousiast werden aangeslagen, kwamen game-ontwikkelaars en tech-enthousiastelingen samen voor de Eonics Open Hack Night Gamejam. Deze avond stond in het teken van creativiteit, samenwerking en natuurlijk veel plezier.

De avond werd afgetrapt door spreker Tim Yarally, wiens inspirerende introductie iedereen meteen in de juiste stemming bracht. Met zijn fantastische voorbereiding zorgde hij ervoor dat iedereen razendsnel aan de slag kon. Al snel was iedereen druk bezig met het ontwerpen en programmeren van de allereerste Eonics game. Met de handen uit de mouwen en de blik strak op het scherm gericht, werd er hard gewerkt om de meest innovatieve en uitdagende levels te bouwen.

Terwijl de avond vorderde, bleef de sfeer ongedwongen en gezellig, mede dankzij de constante toevoer van pizza. Dit comfort food bleek de perfecte brandstof voor de creatieve geesten aan het werk. Er werden ideeën uitgewisseld, vriendschappen gesmeed, en bovenal werd er hard gewerkt aan de ontwikkeling van de levels.

Het resultaat van deze inspanningen? Een spel dat binnenkort voor iedereen beschikbaar zal zijn om te downloaden. De anticipatie bouwt zich al op, en we kunnen niet wachten om het eindproduct te zien en te spelen. We moedigen iedereen aan om onze LinkedIn-pagina in de gaten te houden voor updates over de game en informatie over toekomstige hacknights.