Feestelijk afscheid van bijzondere groep stagiaires

stage

Juni 2020 – voor de grote groep stagiaires bij Eonics was deze periode extra ingewikkeld. Stage lopen ten tijde van Corona is iets waar ze van tevoren niet op hadden gerekend. Desondanks hebben ze met zichtbaar plezier zich ingezet om er toch het beste van te maken en dat is bij allemaal meer dan gelukt. Iets om trots op te zijn. Daarom namen we, met gepaste afstand, feestelijk afscheid van deze bijzondere groep.

bijzonder afscheid stagiaires

Feestelijk afscheid met taart en cadeautjes, uiteraard met gepaste afstand.

Stage begeleider Marcus Wagenaar legt uit waarom dit afscheid extra bijzonder is: “Ik ben heel trots op deze groep. Ze hebben in een hele moeilijke tijd allemaal toch hun weg weten te vinden. Thuiswerken, gedoe met school, begeleiding van ons op afstand, het was niet makkelijk. Dat ze toch allemaal met succes hun stage weten af te ronden verdiend dan ook een dikke pluim. Ik heb veel van hun flexibiliteit en schakelvermogen geleerd. Ze zijn wat mij betreft stuk voor stuk klaar voor een mooie toekomst.”

Kortom, dankjewel Anass Arif, Rowan Amatkario, Evi van der Vorm, Joey de Wit, Mark Bueno Guzman, Jim van Lienden, Engin Ertekin, Mehmet Yurekli, Rens Brakhoofden en Merwin Hill voor jullie inzet. Heel veel succes met de volgende stap in je carrière!