Gezellig kerstdiner als afsluiting van een mooi Eonics jaar

social

De Brasserij in Delft was vrijdagavond 16 december de locatie waar Eonics haar afsluitende kerstdiner vierde. Al glibberend kwamen er tussen 17.00 en 18.00 uur meer dan zestig mensen binnen. Daaronder ook best veel kinderen die bij de meeste evenementen van Eonics ook van harte welkom zijn. Uiteraard was het eerst tijd om even bij te praten en kennis te maken met de vele nieuwe collega’s.

Voor er aan het buffet begonnen werd, heetten Jan Peter en Iris iedereen van harte welkom en vertelden ze samen iets over het jaar wat Eonics achter de rug had. Uit hun woorden en de bijbehorende plaatjes werd duidelijk dat er vooral het laatste half jaar sprake was van een sterke groei met een dito oplopende omzet. Daarna kreeg Jasper Spoor het woord omdat deze avond de scheiding markeerde tussen NIXZ en Eonics Consultancy. NIXZ gaat namelijk zelfstandig verder. Hoewel daar het afgelopen jaar de nodige hobbels genomen moesten worden, zag volgens Jasper ook de toekomst van NIXZ na de reorganisatie er wel rooskleurig uit.

Toen was het dan echt tijd om te gaan eten, al gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat je daarvoor soms wel een tijdje in de rij moest staan. Bij onze inmiddels grote groep is dit dus blijkbaar iets waar we bij het organiseren van een evenement extra op moeten letten. Als je eenmaal aan de beurt was, bood het buffet wel voor elk wat wils en wie daarna nog een paar gaatjes over had, kon zich te goed doen aan een heerlijk toetjesbuffet.

Uiteraard ging geen enkele collega met lege handen weg. Van tevoren had je de gelegenheid gehad om een kerstpakket te kiezen wat bij je paste. Die mocht je na deze gezellige avond al glibberend naar je auto en huis meenemen.

Al met al weer een geslaagde avond en met een goede toekomst voor ogen kon iedereen zich de week daarna voorbereiden op de eigen feestdagen.

22 december 2022