Hallo ik ben NIXZ, de robot die voor jou werkt

robotisering

Voor verschillende taken heeft de Eonics staf tegenwoordig hulp van een robot-sidekick genaamd Nixz. Omdat we bij Eonics de technologie die we zelf gebruiken graag delen, stellen we onze robotcollega nu aan de rest van de wereld voor. Nixz is beschikbaar om jou en je collega’s te helpen met repetitieve taken. Hij is al behoorlijk kundig en alle nieuwe taken die jij voor hem bedenkt, leren we hem graag op de robot-academie.

Samenwerking Nixz en Eonics

Wanneer we Eonics oprichter Jan Peter vragen naar voorbeelden van wat Nixz nu al kan, wordt snel duidelijk waarom Nixz zo handig is. Jan Peter: “Voor onze recruiters hebben we Nixz geleerd om iedere dag zelfstandig op zoek te gaan naar nieuwe collega’s op LinkedIn. Nixz doet de connectieverzoeken en stuurt een informatie e-mail als een verzoek geaccepteerd wordt. Op deze manier kunnen onze recruiters zich concentreren op wat echt belangrijk is, namelijk het menselijk contact. Ze zijn dan ook erg content met de hulp die ze dagelijks van Nixz krijgen.”

Daarnaast wordt Nixz ook actief ingezet voor het Observ.nu vacature-platform. Nixz verzamelt dagelijks, uit alle gaten en hoeken van het internet, relevante ICT-vacatures en kopieert die in Observ. Op deze manier zorgt Nixz ervoor dat de Observ gebruikers dagelijks, en realtime, de beschikking hebben over het meest complete vacature-overzicht van interim ICT – vacatures van Nederland.

Nixz werkt naadloos samen met zijn menselijke collega's

Afbeelding: Nixz werkt naadloos samen met zijn menselijke collega's

Nixz leert razendsnel

Naast de taken die Nixz al kan uitvoeren, is het de bedoeling dat hij allerlei nieuwe dingen gaat leren. “We willen daarom graag dat andere organisaties zich melden met vragen over hun specifieke situatie waarna wij Nixz hiervoor nieuwe taken leren. Het bijzondere is namelijk dat we Nixz heel snel iets nieuws kunnen aanleren, waarna vervolgens iedereen van deze nieuwe functionaliteit gebruik kan maken. Op deze manier zorgen we er samen voor dat Nixz op zoveel mogelijk plekken ingezet kan worden om organisaties effectiever te maken.”

In controle: altijd op de hoogte via het dashboard

Vanaf het ontstaan van Nixz stond controle over de gegevens en acties van de robot hoog in ons vaandel. Inmiddels is er dan ook een uitgebreid dashboard beschikbaar waarin je kunt zien wat Nixz voor jou aan het doen is. Daarnaast kunnen alle benodigde gegevens via dit dashboard worden ingevoerd en gecontroleerd, zoals accountinformatie of verbruiksgegevens. Op deze manier functioneert Nixz dus nooit als een ondoorzichtige zwarte doos maar juist heel transparant.

Vraag een demo aan en blijf op de hoogte

Inmiddels heeft Eonics al aan diverse launching customers demonstraties gegeven waar enthousiast op gereageerd is. Aangezien meer en meer organisaties in Nixz interesse tonen, heeft de robot nu ook een webstek op Nixz.io. Op deze website is het mogelijk om een demo aan te vragen. Tevens vind je daar de laatste informatie omtrent Nixz. Daarnaast kun je via het onderstaande formulier je gegevens achterlaten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.