Kerstborrel 2019 drukbezocht

event

20 december 2019 – Het was gezellig vol op de kerstborrel in het Eonics HQ te Den Haag. Op een paar vakantiegangers na waren alle werknemers aanwezig op het jaarlijkse kerstfestijn. Er werd gezellig bijgepraat, heerlijke gegeten, teruggeblikt en vooral vooruit gekeken. Ook werd het totaalbedrag van de kerstinzamelingsactie voor Mine Mark bekendgemaakt. Kortom: een feestelijke afsluiting van het jaar!

Tijdens de jaarlijkse terugblik werd stilgestaan bij alle Eonics collega’s die ons dit jaar zijn komen versterken. Daarnaast was er uitgebreid aandacht voor de nieuwe project, de lancering van Observ 2.0 en de succesvolle introductie van NIXZ. Ook was er aandacht voor het vertrek van onze zeer gewaardeerde collega Tom van der Drift.  Tot slot werd er nog bekendgemaakt dat er met onze inzamelingsactie voor stichting Mine Mark in totaal 3059 euro is ingezameld, waarvoor dank aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen!

Bekijk de onderstaande foto’s voor een sfeerimpressie van de avond. De foto’s van de fotograaf volgen nog voor werknemers via een interne update. De Inbox-redactie wenst iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Eonics CEO Jan Peter Jansen blikt terug en kijkt vooruit.

Eonics CEO Jan Peter Jansen blikt terug en kijkt vooruit.

In echte Eonics traditie was er weer veel lekkers te eten en te drinken, en ook hele vriendelijke bediening

Akash Datadin en Jan Peter Jansen poseren voor de kerstboom

Kerstbomen, kerstpakketten, het was weer een gezellige boel op het Eonics HQ.