NIXZ leert iedere dag wat nieuws

producten

Sinds de lancering van Nixz is er veel gebeurd. Begin september is het ontwikkelteam versterkt en de eerste implementaties bij klanten zijn in volle gang. De hoogste tijd voor een update.

We spreken CEO Jan Peter op het Eonics HQ en vragen naar de reacties op Nixz van de afgelopen tijd. Jan Peter: “Veel van onze klanten reageren erg positief als ik met ze in gesprek ga over Nixz. Iedereen erkent dat in organisaties nog altijd veel repetitieve taken handmatig worden gedaan. Zaken die we al tegenkwamen zijn bijvoorbeeld het handmatig overtypen van vrachtbrieven, vacatures en facturen.”

Op dit moment wordt Nixz getraind om al deze taken foutloos over te nemen. Jan Peter: “De eerste processen zijn inmiddels met Nixz geautomatiseerd. Teamleden ervaren het als erg prettig dat saai en repetitief werk nu automatisch wordt uitgevoerd. Zeker omdat ze zelf de controle houden over het proces middels een dashboard. De tijdswinst betaalt zich onmiddellijk uit tot een betere sfeer in het team, omdat er meer tijd is voor belangrijke taken en persoonlijk contact.”

Het laatste nieuwtje is een update van de Nixz website. Jan Peter: “Er is recent een pagina bijgekomen die ingaat op de toepassing van Nixz op het gebied van financiën en accounting. Op deze manier hopen we nog duidelijker te maken hoe breed Nixz ingezet kan worden.”

Ook repetitief werk automatiseren?

Wij komen graag langs om te laten zien hoe Nixz ook jouw repetitieve taken kan automatiseren. Meld je aan voor een demo op de website, of laat hier onder je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.