Office Makeover: een nieuwe kijk op het Eonics HQ!

We zijn erg enthousiast over de de grondige office makeover van het Eonics hoofdkantoor. Wat ooit vertrouwde muren en ruimtes waren, zijn nu omgetoverd tot levendige en geïnspireerde werkplekken die zowel functioneel als esthetisch verbluffend zijn.

Het is niet zomaar een likje verf en een paar nieuwe meubels. Deze renovatie is een heruitvinding van onze werkruimte. Van vloer tot plafond is elke hoek van ons kantoor opnieuw ontworpen om een optimale werkomgeving te creëren voor ons geweldige team.

Een van de meest opvallende toevoegingen? De gloednieuwe staplekken die niet alleen ergonomie bevorderen, maar ook de dynamiek van teamwork. Daarnaast zijn er speciaal ontworpen akoestische belruimtes toegevoegd, die ervoor zorgen dat je kunt bellen zonder de rust en stilte van je collega’s te verstoren. En natuurlijk kunnen we de adembenemende muurschilderingen niet negeren, die elk een uniek verhaal vertellen en kleur en leven toevoegen aan onze ruimtes.

Kom je ook kijken?

Op donderdag 26 oktober ben je van harte welkom op ons kantoor vanaf 16:00 uur. Dit is jouw kans om de transformatie met eigen ogen te zien en te voelen hoe deze vernieuwde ruimtes onze dagelijkse werkzaamheden zullen verrijken.

We hopen je daar te zien!