Ontwikkel jezelf bij Eonics: groei, leer en deel je kennis

In de dynamische wereld van ICT is het essentieel om voortdurend te blijven leren en je kennis up-to-date te houden. Bij Eonics begrijpen we dat het ontwikkelen van jouw vaardigheden als consultant de sleutel is om succesvol te zijn en aantrekkelijke opdrachten bij topklanten te krijgen. Daarom hebben we een uitgebreid programma opgesteld om je te helpen groeien in je carrière, met behulp van gepersonaliseerde leertrajecten, mentoring, en verschillende mogelijkheden voor sprekers. In dit artikel zullen we de verschillende facetten van ons ontwikkelingsprogramma uitleggen en laten zien hoe Eonics je ondersteunt in je groei.

Leertrajecten en ondersteuning bij Eonics

Bij Eonics hebben we drie specifieke leertrajecten ontwikkeld om je te helpen je expertise op- of uit te bouwen en jezelf te positioneren als een senior consultant: Java, .NET en Cloud. Voor elk leertraject hebben we een inhoudelijk programma samengesteld dat aangeeft welke kennis en vaardigheden vereist zijn om een senior consultant te worden. Ons doel is om je te voorzien van een solide basis om je carrière in de gewenste richting te sturen.

Om je te ondersteunen in je leertraject, krijg je een mentor toegewezen. Deze senior collega helpt je bij het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan en biedt gedurende het hele proces ondersteuning en advies. Je mentor fungeert als vraagbaak en zorgt ervoor dat je de juiste keuzes maakt om je leerdoelen te bereiken.

Via de Eonics Academy en andere platformen zoals Udemy, heb je toegang tot een breed scala aan online cursussen en leermateriaal om je kennis uit te breiden. Zelfgestuurd en online leren stelt je in staat om je eigen tempo te bepalen en te focussen op de onderwerpen die voor jou het meest relevant zijn.

Bij Eonics organiseren we daarnaast regelmatig in-house trainingen verzorgd door experts. Deze trainingen bieden je de mogelijkheid om diepgaande kennis op te doen en directe feedback te krijgen van de trainers.

Om je voldoende tijd te geven om te werken aan je leertraject, kunnen we bij een 40-urige werkweek een opdracht zoeken voor 36 uur. Zo heb je elke week 4 uur om te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling.

Kennis delen, netwerken en je vaardigheden ontwikkelen

Naast het bieden van leertrajecten en ondersteuning, moedigen we je ook aan om je kennis te delen en te netwerken met collega’s. Regelmatig organiseren we Eonics Open Hack Nights, waar je samen met collega’s kennis kunt uitwisselen en werken aan gezamenlijke projecten.

Er zijn ook diverse manieren om je te ontwikkelen als spreker. Je kunt om te beginnen zelf een Hack Night geven. Daarnaast kun je kennis delen met een breder publiek door aan tafel te gaan bij de Eonics Podcast. Er is zelfs de mogelijkheid om in je sprekersvaardigheden te worden gecoacht door internationaal topspreker Lars Duursma.

Tot slot krijg je de kans om technische content te schrijven en te publiceren op het Eonics Inbox blog. Al deze mogelijkheden stellen jou in staat om jezelf ook als technisch communicator te blijven ontwikkelen.

Ook jezelf blijven ontwikkelen?

Ben je na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar wat Eonics te bieden heeft? Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.