Open Hack Night #16: Functioneel Programmeren in Java

hacknight

Woensdag 8 mei vond de zestiende editie van de Eonics Open Hack Night plaats. We gingen “back to the roots” met Java als taalkeuze voor de avond maar dan wel met een avontuurlijke twist: functioneel programmeren! Voor degenen die er niet bij konden zijn een kort verslag.

Het was weer ouderwets volle bak met een leuke mix van trouwe bezoekers en nieuwe gezichten. Eonics Consultant Rutger van Velzen had ondanks het complexe onderwerp een uitstekende presentatie voorbereid die direct tot leuke en interessante discussies leidde onder de aanwezigen. Na de gezamelijke maaltijd werd de workshop verplaatst naar de grote zaal om de simpele reden dat nagenoeg alle aanwezigen actief mee wilden doen. Kortom: een zeer geslaagde hack night met veel gezelligheid en positieve feedback van alle aanwezigen.

Afbeelding: vanwege het enthousiasme van de aanwezige deelnemers werd voor het eerst de workshop in de grote zaal gehouden

Ben je er volgende keer ook bij?

Meld je aan voor de hack night mailinglijst, dan ben je altijd als eerste op de hoogte! Daarnaast kondigen we alle evenementen ook aan in onze meetup groep en op linkedin.