Sfeervol kerstfeest in Hoeve Kromwijk

Vrijdagavond 15 december vierde Eonics met al haar werknemers het kerstfeest. Niemand wilde dit feest missen maar helaas moesten veel mensen vanwege de rondgaande griep toch afzeggen. Gelukkig bleven er genoeg mensen over om in de sfeervolle Hoeve Kromwijk een genoeglijke en zeker ook smakelijke avond te hebben.

Tussen 17.00 en 18.00 uur druppelde iedereen van heinde en verre binnen, natuurlijk ook met de eventuele kinderen. Laatstgenoemden kregen een eigen plek waar ze zich samen konden vermaken. Ondertussen konden de volwassenen elkaar ontmoeten en bijpraten want tenslotte zijn deze bijeenkomsten ook juist daarvoor bedoeld.

Groep mensen in een restaurant

Halverwege de avond was er het buffet met eten naar een ieders wens. De borden werden gevuld, en soms nog eens, waarna aan de diverse tafels verder gekeuveld werd. Allemaal blije gezichten zorgden voor een goede sfeer. Ook directeur Jan Peter Jansen had goed nieuws tijdens zijn presentatie want de zaken gaan goed voor Eonics en de toekomst ziet er rooskleurig uit.

Traditiegetrouw ging aan het einde van de avond niemand met lege handen naar huis. In veel gezinnen zal voortaan de elektronische deurbel klinken, het meest gekozen kerstgeschenk van dit jaar. Het was zo gezellig dat de eindtijd door sommigen ruim overschreden werd. Maar ook voor hen kwam er tenslotte een einde aan dit zeer geslaagde kerstfeest.

Cadeaus liggen klaar