Woensdag 21 Nov: Eonics Open Hack Night #13 – Flutter

hacknight

Aanstaande woensdag 21 november is hij er weer: de Eonics Open Hack Night. Deze dertiende editie zal worden gepresenteerd door Amani Hamila van de Eonics Academy en kent een zeer interessant onderwerp: Flutter.

Flutter is een nieuw framework van Google waarvan de algemene verwachting is dat het een hele rits aan bestaande technologieën op termijn mogelijk gaat vervangen, zowel binnen Google als daarbuiten. Het is nog volop in ontwikkeling maar kan nu al worden gebruikt. Voor meer informatie kun je alvast een kijkje nemen op de Flutter website of kijken wat er zoal gepost wordt op het officiële Medium account.

Amani heeft als onderdeel van haar Master Computer Science onderzoek gedaan naar Flutter. Zij zal woensdag 21 november een introductie geven waarna we met alle aanwezigen zelf aan de slag gaan met Flutter. Zoals altijd is iedereen welkom vanaf 17:00 uur, en zorgen wij voor eten en drinken. Wel is het belangrijk om je aan te melden via het onderstaande formulier zodat we weten dat je komt en van tevoren alvast bestellingen kunnen opnemen voor het eten.

Voor vragen of suggesties kun je terecht bij hacknight@eonics.nl