Lente-uitje met zon, zee en gezelligheid troef

social

Je hebt het weer en andere omstandigheden vaak niet voor het uitkiezen. Juist daarom was zaterdag 14 mei, de dag van het lente-uitje van Eonics Consultancy, met een zonovergoten dag en een geweldige lunch in Strandhuys Katwijk dan ook een cadeautje.

Vanaf 12.00 uur druppelden de eerste gasten binnen, soms met alleen de partner maar vaak ook met de kinderen, want juist deze plek aan het strand met speeltoestellen en papa en mama op roepafstand, leende zich daar uitstekend voor. Uitgebreid nam iedereen de tijd om, waar nodig, kennis te maken, bij te kletsen en ondertussen te genieten van een geweldige voorjaarszonnetje.

Tegen 13.30 opende hoofd Consultancy Marc Trebels het lunchbuffet met een korte speech. Ook hij verwoordde hoe bijzonder het was om deze dag met elkaar te kunnen vieren. Weliswaar had iedereen al een soepje op maar nu konden de magen echt gevuld worden met een gevarieerd Hollands buffet waar natuurlijk ook de kroket niet ontbrak.

Veel kinderen speelden daarna op het strand en sommigen waagden zelfs een duik in de zee. Eenmaal weer opgewarmd wachtte hen een toetjesbuffet met vele soorten ijstaarten, waar ook de volwassenen maar niet genoeg van konden krijgen.

Pas tegen vieren zag je mensen richting huiswaarts gaan maar er waren er ook die deze prachtige dag nog tot later in de middag verlengden. Het kon allemaal en typeerde dit geweldig geslaagde lente-uitje: een grote familie die ieder op eigen wijze een heerlijk dagje strand beleefde.