Oracle start met nieuw Java OCP 11 examen 1Z0-819

java

Denk je er ook aan om in deze Corona tijd je Java-certificering weer eens op te frissen? Hierbij voor jou een belangrijke tip van onze Eonics Java consultants: sinds 1 oktober is er een geheel nieuw examen voor de Java OCP 11 certificering genaamd 1Z0-819. Deze combineert en vervangt de oude 1Z0-815 en 1Z0-816 certificeringen.

Wil je vanaf nu je OCP certificering halen voor Java 11 dan kun je dat doen met 1 enkel examen: 1Z0-819. Dit betekent wel dat je goed moet opletten in de voorbereiding. Nog niet alle boeken en online resources houden rekening met deze verandering.

Een veelgebruikt boek is de OCP 11 Complete Study Guide door Jeanne Boyarsky en Scott Selikoff. In deze blog post op hun website leggen ze duidelijk uit wat deze wijziging betekent voor de manier waarop je deze boeken gebruikt in de voorbereiding voor het nieuwe examen.

Een veelgebruikte platform voor oefenexamens is Whizlabs. Ook zij hebben een uitgebreide post waarin ze toelichten wat deze verandering precies betekent wanneer je binnenkort het nieuwe examen wilt afnemen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij Eonics zijn we altijd op zoek naar ervaren Java ontwikkelaars. Bij ons krijg je alle vrijheid om te werken op de manier die bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als midlancer. Nieuwsgierig? Laat je gegevens achter, dan neemt Marc direct contact met je op.