Ben je een freelancer in de IT of overweeg je dat te worden? Ook als vrije vogel kun je altijd bij Eonics terecht. We noemen onszelf niet voor niets: ontwikkelaars van onafhankelijkheid.

Een strak CV schrijven, opdracht zoeken, administratie… freelancen kan soms knap ingewikkeld zijn en veel van je vragen. Bij Eonics weten we er alles van en helpen je daarom graag met de dingen waar jij misschien minder goed in bent.

Hierbij krijg je altijd volop persoonlijke aandacht maar nooit beperkende of ondoorzichtige voorwaarden opgelegd. Kortom: jouw onafhankelijkheid staat bij ons altijd op de eerste plaats.

Met zekerheid naar vrijheid

Wil je freelancer worden maar ben je onzeker over de weg ernaartoe, bijvoorbeeld vanwege de (financiële) onzekerheid? Dan is ons Freelancer-worden traject perfect voor jou! Hierin helpen we jou stap-voor-stap naar je freelancer bestaan op een manier die alle onzekerheid wegneemt.

Word freelancer zonder risco’s

Meld je vrijblijvend aan

Ook op zoek naar wat persoonlijk advies of hulp om jouw freelance-carrière naar het volgende niveau te tillen? Laat je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een informeel kennismakingsgesprek.

Onze Opdrachtgevers

Eonics ontwikkelt onafhankelijkheid voor o.a.

Ook meer grip op software-ontwikkeling in uw organisatie? Bekijk onze pagina voor opdrachtgevers.