Wij geloven dat de IT markt in dienst staat van de developers, en niet van de managers, brokers en tussenpartijen. Daarom is Eonics de plek voor alle developers met vrijheid hoog in het vaandel, zowel onze eigen mensen als freelancers die de meerwaarde van samen ontwikkelen in de breedste zin willen ervaren.

Freelancers hebben een bijzondere plek bij Eonics. We zijn de thuisbasis voor alle freelancers die via ons traject zijn gestart, én voor alle freelancers die zich verbonden voelen met onze waarden.

De Eonics Academy in een notendop

Goede begeleiding, een fijne sfeer, leuke collega’s en uitdagende projecten. De Eonics Academy geeft jou de perfecte balans tussen werken, leren en plezier maken!

Lees het verhaal van Jane

Freelancers zijn bij ons niet anders dan medewerkers in loondienst; ze zijn altijd welkom op het hoofdkantoor, bij onze hacknights, de zomer BBQ en de kerstborrel.

Freelancers die op zoek zijn naar een nieuwe opdracht zijn bij Eonics aan het juiste adres. Wij helpen graag bij het vinden van die mooie volgende klus. Dat doen we natuurlijk altijd op basis van redelijke en transparante voorwaarden. Laat je gegevens achter in het onderstaande formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Onze Opdrachtgevers

Eonics ontwikkelt onafhankelijkheid voor o.a.

Ook meer grip op software-ontwikkeling in uw organisatie? Bekijk onze pagina voor opdrachtgevers.