Ben jij klaar voor ultieme vrijheid? Dan is Freelancer-worden traject voor jou. Na het volgen van ons op maat gemaakte programma ben je klaar om freelancer te worden, waarna je met contract op zak kunt uitvliegen

Freelancer worden is niet zo ingewikkeld, maar het begin is lastig. Hoe vind je die eerste opdracht? Hoe regel je de administratie? Met ons Freelancer-worden traject hoef je je daar geen zorgen over te maken: je begint altijd met je zaakjes op orde en een opdracht op zak.

Goed van start

Hoewel freelancer worden zo simpel lijkt als een bezoekje aan de KvK, komt er toch meer bij kijken. Hoe zit het bijvoorbeeld bij ziekte, je pensioen, belastingen of de wet DBA? Wij leggen dit allemaal uit in het traject en helpen je de beste keuzes te maken.

Met zekerheid naar vrijheid

Bij de start van het traject kom je bij ons in dienst. Wij zoeken een mooie opdracht voor je, waar je direct aan de slag gaat. Intussen volg je bij ons het Freelancer-worden traject; 6 persoonlijke sessies waarin je alles leert wat er komt kijken bij de overgang naar freelancen. Je kunt dit programma in een half jaar, of langer als jij dat prettig vindt, volgen.

Geen concurrentiebeding, wel gezelligheid

Als jij er klaar voor bent, vlieg je uit: met je opdracht, volledige vrijheid en alle kennis die je nodig hebt.

En natuurlijk blijft Eonics jouw ‘thuisbasis’ en ben je van harte welkom op alle evenementen, borrels en hacknights!

Jij blij, wij blij

Het Eonics Freelancer-Worden traject is één van de drie unieke werkvormen van Eonics. De andere twee zijn het Vast-op-Maat model en het On-Demand model.

Onze Opdrachtgevers

Eonics ontwikkelt onafhankelijkheid voor o.a.

Ook meer grip op software-ontwikkeling in uw organisatie? Bekijk onze pagina voor opdrachtgevers.