Wil jij meedelen in je uurtarief met de zekerheid van altijd een hoog salaris? Kies dan voor het Eonics On-Demand model, nóg beter dan het standaard midlancen.

On-Demand: de ideale werkvorm

Met het On-Demand model kies je zelf voor meedelen in je uurtarief of een vast topsalaris. Zo verdien je optimaal tijdens een goede klus en heb je nooit geldstress, bijvoorbeeld wanneer je even tussen 2 opdrachten zit.

Luister of kijk naar deze aflevering van de Eonics Podcast waarin we precies uitleggen hoe het werkt.

Maximale opbrengst

Bij meedelen in je uurtarief is je inkomen afhankelijk van de hoogte van je tarief en de gemaakte uren bij je opdrachtgever. Van deze omzet is 65% voor jou.

Wij belasten onze werkgeverslasten niet aan jou door én rekenen geen administratiekosten. Dit betekent dat onze 65% beter is dan de 70-75% die andere aanbieders hanteren.

Zelf checken? Bekijk hier een voorbeeldberekening.

Vast topsalaris

Eonics is de enige aanbieder die meedelen in je uurtarief combineert met een vast topsalaris: aan jouw de keuze. Heb je meer stabiliteit van inkomsten nodig, voor bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag of een lange vakantie? Dan switch je simpelweg van meedelen in je uurtarief naar je vaste topsalaris!

Geen concurrentiebeding en gelijk een vast contract

Bij ons geldt; ‘what you see is what you get’. We hanteren geen concurrentiebeding of andere beperkingen. En ook belangrijk: je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.

Werken kan overal

Het Eonics hoofdkantoor is in Den Haag, maar onze mensen wonen door heel Nederland. Geen probleem want werken kan je overal. Bij Eonics kies je daarom zelf waar je werkt, uiteraard in overleg met de opdrachtgever.

Transparantie

Bij Eonics zijn we transparant. Dat zeggen er wel meer, maar wij maken het ook waar. Echt álle informatie over On-Demand is daarom overzichtelijk terug te vinden op deze pagina.

Leuk hè, dat On-Demand model?

Dat vinden wij nou ook! Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je om te kijken of het ook bij jou past.

Onze Opdrachtgevers

Eonics ontwikkelt o.a. voor: