Wil jij maximale vrijheid en toch altijd zeker zijn van een topsalaris? Dan is het Eonics On-Demand model ideaal voor jou.

On-Demand: iedere 3 maanden kiezen

Met het On-Demand model kun je iedere 3 maanden kiezen voor een vast topsalaris of meedelen in je uurtarief, ook bekend als midlancen. Deze unieke constructie met de mogelijkheid om steeds te switchen tussen vast en flexibel verdienen, vind je nergens anders. Ultieme vrijheid voor jou!

Lees hier ons artikel hoe het On-Demand model precies werkt.

Maximale opbrengst

Bij meedelen in je uurtarief, is je inkomen dus afhankelijk van de hoogte van je tarief en de gemaakte uren bij je opdrachtgever. Van die omzet is 65% voor jou! Zo profiteer je maximaal van een goed betaalde klus.

Wij hanteren een percentage van 65% en, wij belasten onze werkgeverslasten niet aan jou door! Dit betekent dat onze 65% veel beter uitpakt dan de 70-75% die andere aanbieders hanteren. Zelf checken? Bekijk hier een gedetailleerde voorbeeldberekening.

Topsalaris

Heb je meer stabiliteit van inkomsten nodig, voor bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag, of ga je lang op vakantie? Dan switch je gewoon terug naar je vaste topsalaris!

Geen concurrentiebeding en gelijk een vast contract

Bij ons geldt; ‘what you see is what you get’. We hanteren geen concurrentiebeding of andere beperkingen. En heel belangrijk: je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.

Jij blij, wij blij

Het Eonics On-Demand model is één van de drie unieke werkvormen van Eonics. De andere twee zijn het Vast-op-Maat model en het Freelancer-Worden traject.

Onze Opdrachtgevers

Eonics ontwikkelt onafhankelijkheid voor o.a.