Wil jij maximale vrijheid en toch altijd zeker zijn van een hoog inkomen? Dan is het Eonics On-Demand model ideaal voor jou.

On-Demand: iedere 3 maanden kiezen

Met het On-Demand model kun je iedere 3 maanden kiezen voor meedelen in je uurtarief of een vast topsalaris. Een optimale manier van flexibel verdienen, veel beter dan normaal midlancen, waarbij je alleen een basissalaris hebt. Deze unieke constructie met de mogelijkheid om steeds te switchen tussen vast en flexibel verdienen, vind je nergens anders. Ultieme vrijheid voor jou!

Luister ook eens naar deze aflevering van de Eonics Podcast waarin we precies uitleggen hoe het werkt.

Maximale opbrengst

Bij meedelen in je uurtarief, is je inkomen dus afhankelijk van de hoogte van je tarief en de gemaakte uren bij je opdrachtgever. Van die omzet is 65% voor jou. Zo profiteer je maximaal van een goed betaalde klus.

Wij hanteren een percentage van 65% en, wij belasten onze werkgeverslasten niet aan jou door én rekenen geen administratiekosten. Dit betekent dat onze 65% vaak beter uitpakt dan de 70-75% die andere aanbieders hanteren. Zelf checken? Bekijk hier een voorbeeldberekening.

Topsalaris

Heb je meer stabiliteit van inkomsten nodig, voor bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag, of ga je lang op vakantie? Dan switch je gewoon terug naar je vaste topsalaris.

Geen concurrentiebeding en gelijk een vast contract

Bij ons geldt; ‘what you see is what you get’. We hanteren geen concurrentiebeding of andere beperkingen. En heel belangrijk: je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.

Werken kan overal

Het Eonics HQ is in Den Haag, maar onze mensen wonen door heel Nederland. Geen probleem want werken kan je overal. In deze tijd werk je vaak niet voltijd op locatie bij de klant. Bij Eonics is iedereen welkom om op kantoor te komen werken als ze niet bij de klant werken, maar remote kan ook. Of we regelen een flexplek voor je ergens bij jou in de buurt.

Jij blij, wij blij

Het Eonics On-Demand model is één van de drie unieke werkvormen van Eonics. De andere twee zijn het Vast-op-Maat model en het Freelancer-Worden traject.

Onze Opdrachtgevers

Eonics ontwikkelt o.a. voor: