Onze werkvormen

werkvormen

Voor het uitvoeren van opdrachten, voor interne projecten en consultancy bij onze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar IT professionals. In dit artikel leggen we alles uit over de verschillende werkvormen en contracten die we onze werknemers aanbieden. Freelancemogelijkheden staan hier uitgelegd.

Alle contractvormen die wij aanbieden kenmerken zich door veel keuzevrijheid. Zo stel je bij ons je  ideale salarispakket samen. Daarbij kies je in principe uit twee werkvormen: het ‘Vast-op-Maat model of het ‘On-Demand model. Kies je voor laatstgenoemde dan wordt je salaris gekoppeld aan de door  jou gegenereerde inkomsten. In beide gevallen stel je het pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden zelf samen. Daarmee bepaal je dus zelf wat je doet aan training, pensioenvoorziening en vervoer zoals gebruik auto, privé of leasen, of juist OV gebruiken.

On-Demand model

Voor ICT professionals die freelancen net een brug te ver vinden, hebben we met m!dlancen een goed alternatief gevonden. Dit werkt als volgt: als je een opdracht hebt, deel je mee in je uurtarief en zorg je zo voor een fantastisch inkomen.
Maar wat als je even geen opdracht hebt? Bij andere aanbieders van dit soort constructies heb je dan alleen een basissalaris om op terug te vallen. En dat kan best vervelend zijn en financiële problemen geven.

Om het nadeel van financiële onzekerheid weg te nemen, bieden wij het On-Demand model aan. In deze constructie kun je elke drie maanden kiezen meedelen in je uurtarief of een vast topsalaris. Voorzie je dat je de komende drie maanden een opdracht hebt? Blijf lekker meedelen in je uurtarief. Heb je behoefte aan extra financiële zekerheid? Switch dan naar je vaste topsalaris. Let op: de duur van je (vaste) contract staat los van de driemaandelijkse keuzemomenten. In dit artikel lees je precies hoe het On-Demand model in elkaar zit. Luister ook deze aflevering van de Eonics Podcast waarin we alles vertellen over het On-Demand model.

 

Lees de verhalen van Rutger en Erik om te lezen hoe het On-Demand model bij Eonics hen bevalt.

Vast-op-Maat model

Bij het Vast-op-Maat model ligt het brutosalaris ruim boven het marktgemiddelde. Daarbij krijgt iedereen een budget op maat. Met dit budget stel je je pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden samen, inclusief je pensioenvoorziening. Benut je niet het volledige budget, dan krijg je het resterende gedeelte bij je salaris opgeteld. Over het Vast-Op-Maat model hoor je alles in deze aflevering van de Eonics Podcast.

Een voorbeeld

Stel dat het nu 1 maart is en je op 1 april bij ons in dienst komt. Bij het On-Demand model begin je altijd met een vast topsalaris en een zelf samen te stellen secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Als je eenmaal in dienst bent en we hebben een opdracht van bijvoorbeeld een jaar voor je gevonden, dan kun je er voor kiezen om de volgende 3 maanden te switchen naar het 65/35 model en daarmee je inkomsten nog meer te verhogen. Als het einde van de opdracht in zicht is, kun je er weer voor kiezen om terug te schakelen naar je vaste salaris.

Samengevat: met het On-Demand model bepaal je altijd zelf wat voor de komende drie maanden voor jou de beste salarisconstructie is.

Tot slot

Tot slot willen we nogmaals benadrukken dat we nooit een concurrentiebeding in onze contracten opnemen. We doen bovendien ons uiterste best om al onze contracten en werkvormen zo simpel en duidelijk mogelijk te maken. We hopen dat deze informatie al je vragen heeft beantwoord. Is dit niet het geval of wil je meer informatie? Laat dan je gegevens achter in het onderstaande formulier of bel ons op 0702042342