Eonics geeft organisaties grip op software ontwikkeling. Of het nu gaat om legacy migraties, Agile development of sourcing, bij ons bent u aan het juiste adres voor slimme maatoplossingen.

Eonics is anders dan u misschien gewend bent van traditionele leveranciers. Wij helpen organisaties om zelf weer grip te krijgen op hun softwareontwikkeling.

We bouwen samen aan toekomstbestendigheid en maken dat organisaties niet langer afhankelijk zijn van gesloten oplossingen of stroeve leveranciers.

Vandaar ook onze strijdkreet: wij zijn Eonics, ontwikkelaars van onafhankelijkheid!

Grip op uw toekomst

Moderne software ontwikkeling is voor veel organisaties niet hun kerncompetentie. Het wordt vaak ervaren als complex en bewerkelijk.

Wij helpen partners om grip te krijgen op dit proces en stellen in staat om zelfstandig op een effectieve manier business wensen te vertalen in oplossingen.

Lees het verhaal van P-services

Klaar voor uw toekomst

Er is veel behoefte aan maatwerk op het gebied software, bijvoorbeeld voor het vervangen van cruciale oude legacy software waar niemand meer aan durft te zitten.

Waar traditionele IT leveranciers niet thuisgeven komt Eonics in beeld. Zo vervangen wij zonder problemen gradueel uw legacy software zonder verlies van continuïteit in uw business.

Lees het verhaal van UTURN

Personeel voor uw toekomst

Op zoek naar programmeurs, data-scientists, software-architecten of devops-specialisten om uw software dromen te verwezenlijken?

Wij creëren teams op maat. Of het nu gaat om het opleiden van uw eigen mensen, het inhuren van Eonics specialisten of extra near- & off-shore capaciteit; bij ons bent u aan het juiste adres.

nixz helpt bij repetieve taken

Nixz: een robot-collega

Voor het automatiseren van repetitieve taken in recruitment, finance en andere domeinen heeft Eonics een op maat gemaakt platform ontwikkelt: Nixz. Nixz is de robot-collega die ervoor zorgt dat teams tijd hebben voor belangrijke taken.

Bekijk de website

Contact

We vertellen u graag persoonlijk meer over onze werkwijze. Laat uw gegevens hier achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Onze Opdrachtgevers

Eonics ontwikkelt onafhankelijkheid voor o.a.

Ook meer grip op software-ontwikkeling in uw organisatie? Bekijk onze pagina voor opdrachtgevers.